Cookies

Cookie- og privatlivspolitik, sidst opdateret 5. september 2013

Hvad gemmer vi om dit besøg på vores website

Cookiebekendtgørelsen trådte i kraft den 14. december 2011. I den anledning fortæller vi her om brug af cookies på www.armacoat.dk.

Deklaration af websitets brug af cookies


Formål med brug af cookies på websitet:

Intern /
1. parts cookies

Ekstern /
3. parts cookies

Teknisk funktionalitet

Ja

Ja

Trafikmåling

Ja

Ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)

Nej

Nej

Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

Nej

Nej

Se en tabel med de specifikke cookies nederst på denne side.

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Silhorko-Eurowater A/S
Århusvej 79, 8660 Skanderborg
Telefon: +45 87 93 83 00
E-mail: info@silhorko.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Se en tabel med de specifikke cookies nederst på denne side.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger, geografi og interesser på vores brugere  for at tilpasse indhold herefter. Se en tabel over formålet med de specifikke cookies nederst på denne side.

 

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Silhorko-Eurowater A/S, skal du rette henvendelse på info@silhorko.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Cookieliste: Disse cookies anvendes på silhorko.dk 

Cookienavn (udløbsdato)

Formål

Host domæne (1./3. part)

ASP.NET_SessionId (20-30 min. efter afslutning)

Denne hjemmeside er bygget med teknologien ASP.NET, som helt automatisk laver en session cookie. Den er nødvendig for kunne genkende brugeren, når der klikkes fra side til side på selve websitet. Cookien indeholder et tilfældigt genereret nummer, og forsvinder automatisk efter 20-30 minutter, eller hvis du lukker din browser eller computer. Denne cookie falder ind under en undtagelse i cookieloven, men vi har valgt at informere om den alligevel.

silhorko.dk

1. part

DynamicWeb (session)

Gemmer information om, hvornår du startede din session på hjemmesiden. Bruges til statistik.

silhorko.dk

1. part

Favorites (1 måned)

Indeholder en liste over favoritsider.

silhorko.dk

1. part

ASPSESSIONIDCSDTTQDR (session) Den sidste del af filnavnet er det tilfældigt generede nummer fra ASP.NET_SessionID (se ovenfor).

silhorko.dk

1. part

_utma (2 år),

_utmb (30 min),

_utmc (session),

_utmz (6 måneder)

Google Analytics cookies bruges til at måle trafik på sitet.
Gemmer en unik tekststreng til at identificere browser, tidspunkter for interaktion og hvilken side/kilde, der førte brugeren ind på siden. Ingen personlige oplysninger indsamles. Se eventuelt også Googles Privacy policy: http://www.google.com/policies/privacy/ og http://www.google.com/intl/en_uk/ analytics/privacyoverview.html

silhorko.dk

1. part 

NID (2 år)

PREF (2 år)

khcookie (session)

testcookie (session)

Google Maps cookies gemmer en unik tekststreng til at identificere, hvilken browser der bruges, og hvilke indstillinger der sættes på kortet.
Ingen personlige oplysninger indsamles. Se eventuelt også Googles Privacy policy: http://www.google.com/policies/privacy/

google.dk/google.com

3. part

VISITOR_INFO1_LIVE

Youtube-cookie, der bruges hvis brugeren allerede er logget ind på sin Youtube profil og efterfølgende 'liker' en video. Den hjælper også med at afgøre båndbredden på brugerens forbindelse for at optimere videokvaliteten, samt holde styr på antal visninger. Youtube cookies samler ikke information med henblik på at identificere brugeren.

youtube.com

3. part

YSC Denne cookies formål er dårlig defineret fra Youtubes side, men har at gøre med antal, type og frekvens af reklamevisninger før, under eller efter videovisning.

youtube.com

3. part

PREF

Denne cookie kan blive gemt, hvis en bruger klikker på 'del/share' på en indlejret Youtube video. Youtube bruger denne cookie til at lagre preferencer fra tidligere youtube sessions, hvor brugeren har set indlejrede videoer. Youtube cookies samler ikke information med henblik på at identificere brugeren.

Du kan læse mere om Youtubes cookiepolitik her: www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

youtube.com

3. part

 


Links

 

Kontakt

Adresse:
Huginsvej 2-4, 7200 Grindsted

Åbningstider:
Man-Torsdag         7.00-16:00
Fredag                   7.00-13:30          

Telefon:        +45 75 32 17 55

Telefontider:
Man-Torsdag         8.00-16:00
Fredag                   8.00-14:00

Email:      mail@armacoat.dk