Slyngrensning

Slyngrensning sikrer ensartet overflade

Slyngrensning er en effektiv metode til rensning af jern og metal forud for lakering. Metoden er især egnet til komplekse emner, hvor alle kroge og hjørner opnår den rette afrensning. 

Hos ARMACOAT er vi indehaver af Danmarks største (og hurtigste) slyngrenser. Det betyder, at vi kan tilbyde dag til dag levering af enten vådlakerede eller pulverlakerede emner – og det kan kun lade sig gøre, fordi rensningen er hurtig, effektiv og ensartet.

Max. emne dimensioner

  • Højde 3500 mm
  • Bredde 2900 mm
  • Vægt 3,5 ton

Hvordan foregår slyngrensning?

Slyngrensning er en fuldautomatiseret afrensningsmetode, hvor stålkugler i forskellige størrelser slynges med stor kraft  mod emnets overflade. Metoden renser effektivt for oxidering, rust og malingrester og efterlade en enartet og perfekt overflade til videre behandling.

Slyngrensning kan sammenlignes med sandblæsning, da begge metoder benyttes til afrensning af de samme overflader. Dog er den største forskel at slyngrensning er en hurtigere og billigere metode samt foregår i et lukket system.

Video

Se Danmarks største slyngrenser i aktion

Om 40 sekunder er du ikke i tvivl om, at du skal have slyngrenset dit næste produkt. Resultatet taler for sig selv. 

Effektiv sandblæsning

Sandblæsning er en manuel afrensningsmetode, der sikrer at alt rust og urenheder fjernes for en optimal hæftning ved videre behandling. 

Læs mere

keyboard_arrow_up