Vi leverer synlig kvalitet – hver gang!

Hos ARMACOAT har kvaliteten høj prioritet. Derfor er der konstant fokus på det færdige produkt. Vi sørger for at holde vores udstyr opdateret og kalibreret samt følger med i den teknologiske udvikling, med det formål at vore kunder altid får den aftalte kvalitet.

Ensartede resultater

Hos ARMACOAT kontrolleres emnerne af operatøren både under og efter behandlingerne, men efterfølges af en slutkontrol udført af anden person inden afsendelse fra vores adresse. Vi anvender naturligvis moderne målegrej/-metoder i alle vore processer, solidt bakket op af vore ansatte, der, på baggrund af årelang erfaring, visuelt kontrollerer emnerne for eventuelle fejl.

Lagtykkelsesmåling ved overfladebehandling

Inspektion

For at sikre den høje kvalitet, inspicerer vi emnerne undervejs i processen. Ofte skal der lægges mere end et lag coating, og det er nødvendigt at sikre, at alle lag dækker. Selvom målinger kan fortælle om lagtykkelsen, er en visuel inspektion altid en del af kvalitetssikringen hos ARMACOAT.

Inspektion af beholder efter overfladebehandling

Standarder 

Det marked, vi er underleverandører til, forventer et meget højt kvalitetsniveau OG kræver dokumentation og certificering. Vi arbejder hovedsagelig i henhold til egne specifikationer, DS/ISO-standarder og kundekrav, og miljømyndighedernes godkendelse foreligger selvfølgelig på samtlige aktiviteter.

Beholder til drikkevand

Hurtigere behandlingstid

Kvalitet for ARMACOAT er også at kunne yde en hurtig og sikker levering til vore kunder. Derfor har vi udstyr, der kan nedsætte behandlingstiden væsentligt, blandt andet ved at benytte hurtigtørrende vådlak og høje tørretemperaturer. Dette naturligvis uden at kvaliteten af overfladebehandlingen kompromitteres.

 

Vi hjælper dig med den rigtige overfladebehandling

Ring nu

keyboard_arrow_up